Setmana de la Gent Gran 2018

Programa d’actes previst per la:

SETMANA DE LA GENT GRAN DEL 8 al 14  D’OCTUBRE 2018  

  – Dilluns 8     Matí  a les 8 :  Caminada de salut , sortida del Kanal.

Matí a les 10’30: Al Casal:  Iniciació al Tai chi. Gratuït.                                                         Tarda  a les 7:  Projecció amb vídeo de l’obra de teatre musical “ Cal Berenguer “.

   – Dimarts 9  Matí a les 10’30: Al Casal: Tai chi, Gratuït i si hi ha un grup interessat es podrà quedar com activitat setmanal de l’Esplai.

Tarda a les 5:  A la Sala Dos de Gener: “ Bingo “.                                                                  A dos quarts de 7: Entrepà, beguda i ball  per en Salvador Serrat.  Entrada 4 €

– Dimecres 10   Matí a les 11:  Al Casal i dins la Campanya Tracta’m bé, es projectarà la pel·lícula “ Cuando menos te lo esperas”. Hi haurà un pica pica per a tots els assistents.

Tarda  a les 7: Al Casal de la Gent Gran:  Xerrada amb diapositives “ Botigues que    ja  no hi són “ per en Josep Girabal.

 – Dijous 11   Matí a les 9: “ Visita a la “burra” de Cal Berenguer, guiada per en Josep Girabal .

Matí a les 11:  Xerrada al Casal sobre el “ Participar en activitats comunitàries ens ajuda a atenuar i prevenir problemes de salut “. (Cada vegada serà més habitual que des del Centre de Salut ens “receptin” anar a caminar, ballar, pintar, jugar, etc. Els sanitaris del CAP vindran a explicar-nos els efectes positius que tenen les diferents activitats per a la nostra salut).

Tarda a les 6 : A la Sala Dos de Gener:  Nou Xou musical pel grup de Cardona.               (Sorteig d’un Pernil )

   – Divendres 12   Matí a les 8 :  Caminada de salut, sortida del Kanal.

Matí a les 11: Al Casal Concert/Vermut amb Elisabet Soler ( Professora de cant ) i David Martell  ( Professor de música i pianista ).Vermut per a tots els assistents. Gratuït.

   Tarda a les 6: A la Sala Dos de Gener Gran espectacle “ Esclat Gospel Singers “ Entrada 6 €. Val la pena. No us el perdeu.             

   – Dissabte 13   Matí  a les 9 : Sortida  a Montserrat i dinar a La Guàrdia.  30 €.

Tarda les 6 :  “ Bingo “ al Casal.  Premis especials…                                               

  – Diumenge 14   Tarda a 2/4 de 5: A la Sala Dos de Gener dins la festa dels avis, es representarà l’obra  “ Hotel Balneari Mirasol “.

Nota: Obert a tothom.    Podeu convidar a familiars i amics i així farem la festa més gran.                                                                         LA JUNTA