Activem-nos i respirem

Aquesta és una activitat contractada per l’Ajuntament d’Artés i subvencionada per la Diputació de Barcelona. Tres persones, de dilluns a divendres, cada matí, fan un seguit d’activitats per vitalitzar la gent gran amb exercicis de mobilitat, memòria, gimnàstica, creativitat, manualitats i tot un reguitzell de coses que fa que un bon nombre de persones diàriament compareixi al Casal de la Gent Gran per passar un parell d’hores agradables i profitoses.

Els programes són tant extensos i variats que es millor passar pel Casal i consultar-los a la cartellera.

L’horari d’activitats comença sobre les 9 del matí de dilluns a divendres.

Podeu informar-vos directament amb les persones conductores del programa , Telèfon 608280155, Andreu, Núria i gemma, o a les oficines de l’Esplai.